Heste på HIRK

Baloo kom til HIRK i marts 2020. Han er en fin lille Welsh vallak på 17 år og ca. 1,22 m i stang. 


 

 

Dina er en krydsning med noget fjordhest på 147 cm. Hun kom til HIRK i september 2020, da hun var 17 år gammel
 

 

Diva er en Haflinger hoppe på 140 cm, hun er en ældre dame der er født i 1995. Hun er en utrolig pålidelig og sød pony og bruges især på vores begynderhold. Hun har “haflingerfarve”, dvs. at hun er rød med lys man og hale.

 

 

 

 

Freja er en krydsning med noget islænder på 124 cm og kom til HIRK i september 2020, hvor hun var 9 år gammel.


 

 

Herman er en fin pony på 115 cm. Han er en Knabstrupper vallak og med sine sorte pletter på den hvide baggrund ligner han en rigtig Pippihest i mini udgave.

Han er glad for både dressur og spring og en tur i skoven.

 

 

 

 

Ikka kom til HIRK I oktober 2019 Hun er en 13-årig skimmel, som er 160cm høj.

Ikka er en super sød hoppe der let kan rides til biddet. Hun er stille og rolig, men kan også sagtens rides “op i gear” hvis det ønskes. 


 

 

June er en brun hoppe på 157 cm, der er født i 2004. Hun er rigtig god til dressur og er dejligt fremadgående. Hun har hos tidligere ejer også sprunget, men hun gør det ikke så meget nu, da hun bliver meget ivrig. 

Hun er sød i stalden og kan godt lide at blive striglet og nusset. Hun er en god hest til voksne, da hun kan bære de fleste, men hun kan sagtens gå med børn også.


 

 

Lucas er en stor 1’er pony på 148 cm. Han er fra 2008, en fin skimmel, og i hans hestepas står, at han er en krydsning. Han kom til HIRK i januar 2019. Han er god til dressur, går fint frem og er flink og glad på banen. Lucas kan springe lidt og er glad for en tur i skoven, men det er dressuren han er bedst til. Han er en god udfordring til vores letøvede/øvede ryttere, der kan lære meget af ham. 

I stalden er han nysgerrig og finder på pludselig at gå, hvis man er uopmærksom et øjeblik. Så sæt ham i kæderne med det samme, hvis du skal have ham ud på staldgangen. Han skal have en fast og rolig hånd ved opsadling, og han tripper lidt, når gjorden spændes, så han kan bedst lide, at man spænder den lidt ad gangen. 

 


 

Maxi er en sød lille hest på 151 cm fra 2009 og er lige nøjagtigt vokset over ponymål. Det er en meget smuk brun vallak med en fin hvid blis. 

Maxi er en super fin dressur pony, men han er også god til spring og ponygames, men det er dressuren han er bedst til. 

Maxi kan rides af alle, både små og uøvede ryttere, men kan bestemt også rides af en rutineret rytter og lære fra sig.

 

 

Miss Frønse er en venlig og sød pony.  Det er en hoppe, hun er 146 cm høj og hun er født i 2004

Hun er af racen Irsk Sportspony og har farven Dun. Hun er sponsoreret af Spar Nord og har derfor taget navn efter deres maskot.

Hun er en rigtig glad pony og kan rides af alle. Hun kan dog bedst lide at der er lidt ro omkring hende, så være stille og undgå hektiske armbevægelser ved hende, især i stalden. Hun kom til HIRK i februar 2017.

                                                   

 

Snehvide er en dejlig hvid Welsh Cob hoppe på 144 cm. Hun er født i 2007.

Hun er dejligt nemt at ride for mange ryttere, da hun er meget følsom over for hjælperne. 

Snehvide er en utrolig dejlig pony, og alle på rideskolen er meget glade for hende. Hun er en virkelige dejlig dame, og næsten alle kan ride hende. Hun går både med små og større børn samt små voksne.


 

 

Snip er en sød rød Welsh Mountain vallak på 122 cm, så han er en af de mindre ponyer på rideskolen. Han er super sød med alle ryttere, og han er dejligt fremadgående. Han er født i 2002.

Snip har lidt problemer med baghovene. Han er ikke så vild med at man renser hans baghove, så man skal ikke rense dem medmindre man ved, hvad man gør. Ellers er Snip en super dejlig pony.

Han har rigtig god fremdrift og kan gå super flot til dressur. Men han er også med på skæg og ballade til ponygames og spring.


 

 

Zorro er en dejlig sort Oldenborger blanding på 165 cm, der er født i 2005. Han er en af de høje heste på rideskolen og han er rigtig god til at gå med de fleste voksne. Han er en rolig vallak.

Han kan gå super flot dressur hvis der er en rutineret rytter der sidder på ham, men han går også tit på børneholdene med større børn.

 


Shadow - Shadow er kommet til HIRK i okt 2020. Han er en dejlig rød hest på 165 cm og er glad for dressur og en tur i skoven.  Han trives med både børn og voksne og er meget tålmodig.

 

 

 

Kalle - er flyttet til HIRK i nov 2020 og er en dejlig rolig vallak på 168 cm, han har før været kørt med vogn. Han er god i dressuren og den roligste og mest tålmodige hest i stalden.

 

 

 

 

Heste vi har sagt farvel til

Opera var en dejlig stor sort Oldenborger hoppe. Hun var født i 2004 og vi måtte aflive hende i Dec 2020 efter 5 gode år på HIRK. 

Lolli er blevet solgt til dem vi har købt Freja og Dina af i september 2020. Lolli virkede lidt træt af at være rideskolehest og er kommet til et godt hjem.

Sue har vi måtte sige farvel til. Hendes ben kunne ikke mere og efter 4 måneder med ro, behandling og let genoptræning har vi i samråd med dyrlægen besluttet os for at aflive hende. Hun fik fred i september 2020.

Donna er aldrig rigtig faldet til i rideskolen. Hun er en Welsh ponyhoppe som kom til HIRK i juni 2019. Vi kan med glæde fortælle at hun i juli 2020 blev hentet af en rigtig sød familie, hvor datteren skal nusse og hygge om hende.

Benji blev i maj 2020 solgt til en hestekyndig familie, hvor han skal være hygge- og begynderpony. Han er en sød lille shetlænder og var en rigtig god rideskolehest, men med sine bare 105 cm var han for lav til rigtig mange ryttere, så han blev desværre ikke brugt nok. Vi er sikre på at hans nye familie vil blive lige så glad for ham som mange små rideskoleryttere har været igennem tiden.

Nette er i begyndelsen af januar 2020 blevet solgt og står nu ikke mere hos os på HIRK. Nette var oprindeligt handicaphest hos sin gamle ejer, og vi tænkte, da vi købte hende, at hun kunne blive en god rideskolehest på grund af hendes gode sind. Men da Nette aldrig rigtigt var blevet redet fremad før, så kunne hun være lidt problematisk at ride, især i galoppen, som nogen af jer nok har lagt mærke til. Derfor synes vi, at det var bedst, at Nette kom videre til et hjem, hvor hun kan blive brugt på den måde, som er bedst for hende. Nette er blevet købt af en hestehandler, som kender hende fra tidligere, og vi er sikre på at hun nok skal få et godt hjem.

 


 

Nyheder

Loading