Info vedr. afhentning
Tak fordi du benytter dig af vores shop i Himmelev Rideklub. På det enkelte opslag i shoppen kan du se, hvad vi tilbyder, hvad det koster og hvordan du benytter dig af tilbuddet.

Mangler et tilbud som er blevet annonceret, betyder det, at tilbuddet er udsolgt.
Venteliste - Individuel

Venteliste - Individuel

Ved afbud fra allerede tilmeldte, fyldes der op fra denne liste

Holdridning Herman
Holdridning Freja
Holdridning Baloo
Montana - individuel
Kalle -Individuel

Venteliste Holdridning

Venteliste - Holdridning

Ved afbud fra allerede tilmeldte, fyldes der op fra denne liste

Dagskort til ridehuset
Beskrivelse

Et dagskort gælder én dag og følger én equipage.

Dagskortet giver adgang til alle HIRKs baner.

Dagskort til privatundervisning
Beskrivelse

Ved privatundervisning på HIRK uden et ridehuskort skal der betales dagskort for brug af faciliteterne.

Gødningsprøve
Ormekur
Nøglebrik
Beskrivelse

Er du opstalder kan du tilkøbe en ekstra nøglebrik til din boks.

Beløbet er et engangsbeløb og brikken skal returneres, når du opsiger dig boks.

Når du har foretaget din booking vil du snarest modtage den ekstra brik.

Enetime i dressur d 24 maj
Beskrivelse

Dette tilbud giver ryttere på rideskolehold muligheden for at modtage ekstra dressurundervisning. Du får undervisning i 30 minutter af en ridelærer, hvor I har fokus på netop dine udfordringer.

Før og/eller efter lektionen skal den tildelte hest skridtes i 15 minutter samt sadles op og/eller af. Det forventes, at du kan klare dette selv.

Efter tilmelding vil du blive kontaktet på mail, hvor du vil få mulighed for at ønske en hest samt få tildelt en ridetid.

Enetimerne vil foregå i tidsrummet 18.15 - 20.15

Leje af vaskemaskine
Beskrivelse

Denne ydelse tilbydes kun til opstaldere på HIRK

Bemærk, at der skal betales leje for hver vask.

Enetime med 45 min undervisning
Beskrivelse
Dette tilbud er til dig, der allerede er medlem af rideklubben og ønsker ekstra undervisning. Du vil få hjælp til 15 minutters opvarmning og herefter 30 minutters intensiv undervisning med fokus på netop dine udfordringer. Når du booker en enetime forventes det, at du selv kan stå for op- og afsadling.

Enetimen vil som hovedregel ligge i forbindelse med den normale undervisningstid. Efter bookning af enetimen vil du blive kontaktet på mail. Herfra finder vi et tidspunkt, der passer dig, og du får mulighed for at ønske hvilken af vores ridelærere, du vil ride hos.

Ved spørgsmål vedr. denne ydelse, kontakt os på medlemsansvarlig@hirk.dk

Prøvetime, rideskoleundervisning
Beskrivelse

Dette tilbud er til dig, der kunne tænke sig at prøve en ridetime inden du tilmelder dig et rideskolehold. Der vil være en ridelærer til rådighed i en time, hvor I hjælpes ad med at sadle hesten op, prøver at ride og sadler hesten af efter endt ridetur. Her får du mulighed for at stille spørgsmål til elevskolen og få en snak med ridelæreren om, hvilken holdtype, der passer bedst til dig.

Prøvetimen vil som hovedregel ligge op ad den almindelige undervisning, så du i forbindelse med dit besøg kan få lov til at overvære den daglige undervisning på et rideskolehold.

Efter tilmelding vil du modtage en email med de tider, vi kan tilbyde dig.