Info vedr. afhentning
Tak fordi du benytter dig af vores shop i Himmelev Rideklub. På det enkelte opslag i shoppen kan du se, hvad vi tilbyder, hvad det koster og hvordan du benytter dig af tilbuddet.

Mangler et tilbud som er blevet annonceret, betyder det, at tilbuddet er udsolgt.
Timebillet ridehus
Beskrivelse
Timebillet er til dig som kommer udefra og ikke har ridehuskort men ønsker adgang til ridehusfacilitet en time en dag. Du må komme og bruge ridehuset, når det ikke er optaget af rideskoleundervisning jf. vores holdplan.
Vælg variant
Timebillet luk af hele ridehus
Beskrivelse

Timebillet er til Jer som kommer udefra og ikke har ridehuskort men ønsker adgang til ridehusfacilitet, for leje af hele ridehuset en time.

Du må bruge ridehus, når det ikke er optaget af rideskoleundervisning jf. vores holdplan og har lavet en forudgående aftale for dette. Dette sker ved en henvendelse til medlemsansvarlig@hirk.dk

Leje af hesteklipper - krop
For udlevering af hesteklipper - kontakt medlemsansvarlig@hirk.dk

Vælg variant
Leje af hesteklipper - krop og ben
Beskrivelse
For udlevering af hesteklipper kontakt medlemsansvarlig@hirk.dk

Leje af hesteklipper - hals/gjordleje
For udlevering af hesteklipper - kontakt medlemsansvarlig@hirk.dk

Nøglebrik
Beskrivelse

Er du opstalder kan du tilkøbe en ekstra nøglebrik til din boks.

Beløbet er et engangsbeløb og brikken skal returneres, når du opsiger dig boks.

Når du har foretaget din booking vil du snarest modtage den ekstra brik.

Leje af bane 1 time
Beskrivelse
Ønsker du at leje en af HIRKs baner så kontakt Mie, Dan el. Susanne herfor. Følges du med en HIRK rytter så kan du også aftale det med denne. Regler for brug og booking af baner skal følges jf. regler herfor på vores hjemmeside.
Der skal være betalt før brug.
Dækkenvask
Beskrivelse
Dækner der ønskes vasket og impræneret skal stilles ved vaskerum i sæk med navn og mobilnummer.
Prøvetime dressur 1/2 time uden staldhjælp
Beskrivelse
Tilbuddet dækker en halv times undervisning, hvor du selv kan sadle op og af samt skridte varm og af.

Ønsker du en prøvetime skal du først skrive til medlemsmailen@hirk.dk., for at aftale nærmere. Når der foreligger en aftale herfor, skal du betale her ved at booke dette tilbud.

Prøvetime dressur 1/2 time med staldhjælp
Beskrivelse
Tilbuddet dækker at hesten sadles op og af for for dig, men at du selv kan skridte varm og af efter en 1/2 times undervisning.

Ønsker du en prøvetime skal du først kontakte medlemsansvarlig@hirk.dk. Når der foreligger en aftale betaler du her.

Prøvetime dressur 3/4 time med staldhjælp
Beskrivelse
Tilbuddet dækker at du selv sadler hesten op og af men at du får hjælp på banen til at varm op og af efter talt 45 min undervisning.

Prøvetime dressur 1 time med staldhjælp
Beskrivelse
Tilbuddet dækker at der er hjælp til op- og afsadling i stalden samt ca. 1 times undervisning, dvs. der er hjælp til at varme op og skridte af og en 1/2 times undervisning.

Prøvetime spring
Beskrivelse
Prøvetimer til spring aftales med underviser og betales her.

Tilbuddet dækker at du selv sadler op og af.

Ønsker du en prøvetime til spring kræver det, at der er en ledig hest der passer til dit niveau og din størrelse. Du skal derfor skrive til medlemsansvarlig@hirk.dk FØR du booke en prøvetime.