Enetimer

Himmelev Rideskole tilbyder løbende eneundervisning til ryttere, der allerede er medlem af klubben. Der skelnes mellem prøvetimer og eneundervisning.

 

Prøvetime

Prøvetimen er for ryttere, der ønsker et indblik i hvordan det er at gå til ridning hos os, inden de tilmelder sig ventelisten. Prøvetimen vil som hovedregel ligge i forlængelse af den almindelige undervisning, så der er mulighed for at overveje et rideskolehold i forbindelse med sit besøg. Alle, store som små, er velkommen til at booke en prøvetime.

Prøvetimen kan findes på shoppen.

Efter tilmelding vil du blive kontaktet på mail, hvorefter vi finder et tidspunkt, der passer dig.

 

Eneundervisning

Eneundervisning tilbydes løbende til alle ryttere, der i forvejen er medlem af klubben. Det er altid muligt at booke en enetime i forlængelse af den almindelige undervisning, hvor du vil få hjælp til opvarmning samt 30 minutters intensiv undervisning.

En gang imellem udbyder vi enetimer i forbindelse med helligdage og ferier, hvor flere ryttere rider i træk og vi derfor kan udbyde lektionerne til en lavere pris. Udbuddet af enetimer kan findes i shoppen. Efter tilmelding vil du blive kontaktet på mail, hvor du vil have mulighed for at ønske en hest.

Vær opmærksom på, at når du booker en enetime forventer det, at du selv kan stå for op- og afsadling. Hvis det ikke er tilfældet, men du stadig ønsker en enetime, så kontakt os på medlemsansvarlig@hirk.dk, så finder vi en løsning til dig.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram