Heste vi har sagt farvel til

Maxi havde desværre en del problemer med sine ben og han blev trods ro og behandling ved med at være halt. Han flyttede derfor i maj 2024 til en af vores undervisere for at nyde sit otium. Vi er så glade og taknemmelige for dén løsning.

Montana kom til HIRK i 2021, men har aldrig helt fundet sig til rette som rideskolehest. I november 2023 fik en ny ejer. Vi siger farvel og tak for en god tid. 

Frønse var en gammel dame på 19 år. Hun har, inden hun kom på HIRK, været springpony,  hvilket har været hårdt for hendes ben. Efter en dejlig sommerferie på døgnfold er hun desværre blevet halt på det ene forben. Grundet den generelle slitage på alle hendes ben mener vores dyrelæge ikke, at det vil være etisk rigtigt at sætte yderligere behandling i gang. Den bedste beslutning for Frønse var derfor, at hun fik fred i august 2023

June havde været halt i 5 måneder. Vi håbede, at sommerferien kunne gøre noget godt for hende, men vores dyrlæge siger desværre, at det ikke er blevet bedre, og at der ikke er mulighed for bedring. Så June blev ikke rask, og derfor blev vi nødt til at aflive hende. June var 19 år og har været hos os i 9 år. Hun har været en populær og elsket rideskolehest og vi gjorde det bedste for hende ved at give hende fred i august 2023, selvom det er en svær beslutning.

Hippi er en kat 1 hoppe, der kom til HIRK i august 2022.  Hun var desværre kun til låns i rideskolen og hun flyttede hjem til sin ejer igen i juni 2023. Hun er meget savnet. 

Diva måtte vi desværre sige farvel til i oktober 2022. Hun var en pony der var højt elsket af mange og har været på rideskolen så længe vi kan huske. Hun blev 27 år før sygdom gjorde at vi måtte sende hende i hestehimlen. 

Milona boede ikke så længe på HIRK. Hun kom til os i januar 2022 og var en utrolig sød pony. Det viste sig dog hurtigt at hun var bedre egnet til at have én ejer, så hun flyttede ud til en sød familie i august 2022. 

Ikka flyttede fra HIRK i maj 2021. Hun havde fået slidgigt i nakken og kunne desværre ikke gå med i rideskolen mere. Hun er nu blevet rugehoppe og får forhåbentlig en masse dejlige føl. 

Opera var en dejlig stor sort Oldenborger hoppe. Hun var født i 2004 og vi måtte aflive hende i Dec 2020 efter 5 gode år på HIRK. 

Lolli er blevet solgt til dem vi har købt Freja og Dina af i september 2020. Lolli virkede lidt træt af at være rideskolehest og er kommet til et godt hjem.

Sue har vi måtte sige farvel til. Hendes ben kunne ikke mere og efter 4 måneder med ro, behandling og let genoptræning har vi i samråd med dyrlægen besluttet os for at aflive hende. Hun fik fred i september 2020.

Donna er aldrig rigtig faldet til i rideskolen. Hun er en Welsh ponyhoppe som kom til HIRK i juni 2019. Vi kan med glæde fortælle at hun i juli 2020 blev hentet af en rigtig sød familie, hvor datteren skal nusse og hygge om hende.

Benji blev i maj 2020 solgt til en hestekyndig familie, hvor han skal være hygge- og begynderpony. Han er en sød lille shetlænder og var en rigtig god rideskolehest, men med sine bare 105 cm var han for lav til rigtig mange ryttere, så han blev desværre ikke brugt nok. Vi er sikre på at hans nye familie vil blive lige så glad for ham som mange små rideskoleryttere har været igennem tiden.

Nette er i begyndelsen af januar 2020 blevet solgt og står nu ikke mere hos os på HIRK. Nette var oprindeligt handicaphest hos sin gamle ejer, og vi tænkte, da vi købte hende, at hun kunne blive en god rideskolehest på grund af hendes gode sind. Men da Nette aldrig rigtigt var blevet redet fremad før, så kunne hun være lidt problematisk at ride, især i galoppen, som nogen af jer nok har lagt mærke til. Derfor synes vi, at det var bedst, at Nette kom videre til et hjem, hvor hun kan blive brugt på den måde, som er bedst for hende. Nette er blevet købt af en hestehandler, som kender hende fra tidligere, og vi er sikre på at hun nok skal få et godt hjem.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram