Vores faciliteter


Her kan du danne dig et indtryk af hvordan der ser ud på HIRK. 

Vi har en 20 x 60 udebane med AWT bund, en 20 x 60 udebane med ridebanesand og toplag med rubber samt et indendørs bane på 20 x 60 med fiber bund, en rytterstue, et vaskerum samt en beboelsesejendom på stedet. Dertil to staldbygninger, jord og græsfolde, enefolde, luftefolde samt sygefolde. 

Stedet ligger med direkte adgang til Himmelev Skov med ridestier.
Vores AWT udendørs ridebane på 20×60 m. Der er dræn og mulighed for lys om aftenen.Vores Rubber udendørs ridebane på 20×60 m. Der er dræn og mulighed for lys om aftenen.
Vores ridehus er på 20×60 m og har en ny fiberbund. På langsiden har vi en tilskuertribune. Der er ridehusspejl på hele kortsiden og et på langsiden.
Den store stald, hvor der er plads til 28 heste, både heste til rideskolen og privat opstaldede. Der er to desuden to indendørs vaskepladser i denne stald. Det er også herfra der er indgang til ridehal.


Den lille stald, hvor der er plads til 6 heste, både til rideskolen og privat opstaldede. Ved siden af denne stald ligger vores udendørs vaskeplads, hvor der er adgang til varmt vand.


Opvarmet saddelrum, hvor der også findes lidt udstyr til låns for den nye rytter, f.eks. ridehjelm, støvler og rideveste.


Vejen til skoven, hvor det er mulighed for at ride tur og bade.Hestestalde Kig over mod foldene og adgang til udendørs baner.


Foldene er opdelt så hestene enten kan gå i mindre flokke eller på store enefolde. Hver hest/flok har sin egen fold og skal ikke dele den med andre. Alle folde er nyrenoverede, ligger ned til skoven og har nem adgang til vand. Vi har både mulighed for jord- og græsfolde. Der køres dagligt frøgræs ud.


Plads til parkering af biler, cykler og trailere.


Opvarmet rytterstue med køkken.


Køkkenet i rytterstuen.Der findes 6 luftefolde/sygefolde i forskellig størrelse med både jord og græs underlag.Alle vores rideskoleheste går i små flokke med store læskure på alle folde så de kan søge læ og skygge. Om sommeren går de på døgnfold. De har desuden altid adgang til frøgræs i foldtiden året rundt.Nyheder

Loading