Stævner

HIRK afholder løbende stævner i både spring og dressur. Vi afholder både klubstævner, C-stævner og B-stævner. Du kan under fanen Kalender se en oversigt over året. For tilmelding henvises til DRF Go! Er du tilknyttet rideskolen vil du modtage invitationer til vores interne stævner via klubmodul, hvor du tilmelder dig via shoppen.

Planlagte stævner i 2022 - vær obs på at der kan komme ændringer i løbet af året

15. januar  D-stævne Dressur
 Resultater
 16. januar  D-stævne Dressur  Resultater
 12. februar  D-stævne Dressur Pony  Resultater
   5. marts  B-stævne Dressur Hest  Resultater
 19. marts  Elevskolecup  Afholdt
 14. april  D-stævne Spring  Resultater
 16. april  Internt klubstævne  Afholdt
 13. maj  C-stævne Hest/Pony Dressur med D-klasser og individuelt mesterskab Hest/Pony  Resultater
 14. maj  C-stævne Hest/Pony Dressur med D-klasser og individuelt mesterskab Hest/Pony  Resultater
 12. juni
 Internt klubstævne
 Afholdt
 25. juni  D-stævne Dressur Hest/Pony  Resultater
 26. juni  D-stævne Dressur Hest/Pony  Resultater
 20. august  D-stævne Spring  Resultater
 10. september  C-stævne Hest/Pony Dressur med Distriktsmesterskab hold Hest  Resultater
 11. september  C-stævne Hest/Pony Dressur med Distriktsmesterskab hold Hest - OBS- rykket til lørdag d. 10.9.

Internt stævne

29. oktober  C-stævne Dressur Hest/Pony samt B-stævne Dressur Pony
 30. oktober  C-stævne Dressur Hest/Pony
 C-stævne Dressur Hest/Pony

C-stævne Dressur Hest/Pony

10. december  B-stævne Dressur Hest

Resultater fra tidligere stævner kan findes på Equipe, skriv "Himmelev" i søgefeltet.

Stævnekontakt

Har du brug for at komme i kontakt med en fra stævneudvalget så skriv til stævne@hirk.dk.
Vedrører din henvendelse sig om et aktuelt stævne, henviser vi til kontaktoplysninger angivet under stævnets proportioner på DRF Go!