Ridehuskort

Et ridehuskort følger hesten. Alle de ryttere der rider på hesten på HIRK skal være medlem af HIRK. Det er betaler af ridehuskortet, der er ansvarlig for at dette sker.

Prisen for et ridehuskort er inkl. et månedligt medlemskab af Himmelev Rideklub, dermed har du altså i prisen samtidigt mulighed for at starte stævner under DRF.

Ridehuskort giver adgang til vores 20 x 60 ridehus samt to udendørsbaner. Ridehuset er optaget, når der afvikles rideskole. For rideskolens undervisningsplan se under fanen Himmelev Rideskole.

Heste der kommer med ridehuskort skal være vaccineret i hht. gældende lovgivning. Der udstedes ikke ridehuskort til hingste.

Har du en privat hest med til undervisning på HIRK og ønsker du kun, at den går undervisning behøver du ikke et Ridehuskort, men så må den ikke komme på HIRK udover dens undervisningstid.

Regler for hvornår (åbningstider) og hvordan ridehuskortejere kan ride i ridehuset og på udendørsbaner fremgår af afsnittet Ride- og Bookingregler som du finder under fanen Opstaldning.

Har du en underviser med gælder reglerne Brug af undervisere udefra, dette finder du ligeledes under fanen Opstaldning.

Desuden gælder vores Velkomstpjece samt vores Sikkerhedsregler, disse finder du under fanen Himmelev Rideklub.

For booking af et ridehuskort se under fanen Himmelev Rideskole, Tilmelding.

Du skal oprette en profil og derefter booke et ridehuskort.

VINTERTRÆNING – ridehuskort til reduceret pris
Har du brug for en indendørsbane til vintertræning med direkte adgang til en tur ud i et stort bakket skovområde med ridestier efterfølgende? Har du mulighed for at ride på lidt ”skæve” tidspunkter, ja så har vi et ridehus på 20×60 klar med dagligt passet bane. Du kan selvfølgelig medbringe din egen underviser her også.

Ovenstående faciliteter kan bruges i følgende tidsrum:
Hverdage: Kl. 08.00 – 15.00
Lørdage: Kl. 17.00 – 21.30
Helligdage: 08.00 – 21.30

Ønsker du at benytte vores ridehus på andre tidspunkter end ovenstående, så henviser vi til et almindeligt ridehuskort.

Vi tilbyder også brug af faciliteter uden ridehuskort, med afregning per gang.