Himmelev Rideklub

Du finder Himmelev Rideklub på Herregårdsvej 61 i Roskilde med Himmelev Skov lige i baghaven, hvor der er rig mulighed for turridning. 

HIRK er en aktiv klub med både rideskole og privatopstaldere, der deles om klubbens i alt 34 bokse. Her finder man både heste, ponyer og ryttere i alle aldre. Vi afholder løbende alt fra rideskoleskolestævner og striglekurser til landsstævner og privatundervisning. Se vores årskalender eller stævneoversigt, for at få et overblik over kommende arrangementer.

Klubben råder over tre ridebaner, heraf to ridehuse og en udendørsbane, der alle måler 20x60. For privatopstaldere er der mulighed for tilvalg af både fælles- og enefold. Find overblik over vores faciliteter her.

Vi modtager hver måned en håndfuld nye elever på begynderhold i vores engagerede elevskole. Hos Himmelev Rideklub går vi meget op i, at vores rideskoleelever får en god og tryg start på hesteryg. Vi anbefaler derfor altid, at nye elever sætter sig godt ind i vores sikkerhedsregler og praktiske info inden opstart.

Sidder du med spørgsmål vedrørende klubben og hvad vi kan tilbyde, kan du altid kontakte os på medlemsansvarlig@hirk.dk.

 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram